Vriendendag met Caner Cavlan

Cavlan en een sneakpreview van de CR7 Superfly schoenen

Caner-Cavlan-Stojan-Visser

We zijn precies op de helft van de najaarsmodule 2014. Dat betekent vriendendag, waarbij alle bestaande leden iemand mochten meenemen naar de Academy. Veel spelers maakten gebruikt van deze gelegenheid en namen een buurjongen of teamgenoot mee, die uiteraard ook van technisch voetbal en skills houden. Er waren dus weer een aantal nieuwe gezichten aanwezig. Op zo'n speciale dag zorgen wij vaak voor een verrassing en dat bleek achteraf een hele leuke!  

 

Zo stond er een mysterieuze box op de tafel in de kantine met de letters CR7 erop. Na het openen in het bijzijn van alle spelers bleek dat daar de voetbalschoenen in zaten van Christiano Ronaldo. De Nike CR7 Superfly kicksen. Super tof natuurlijk dat onze academy spelers deze schoenen als een van de eerste hebben kunnen zien. En ze zagen er erg spectaculair uit! 
 

nike-cr7-superfly-academy 

De grote verrassing van de dag was het bezoek van Caner Cavlan, vriend van de Academy en basisspeler van de Graafschap. Cavlan hoefde deze dag niet te trainen en gebruikte zijn vrije tijd om mee te voetballen, zijn skills te laten zien en zelfs training te geven aan onze spelers. Het was ook leuk dat profvoetballer Cavlan posters had meegenomen voor al onze leden. Deze werden door Caner in de kantine uitgedeeld inclusief handtekening. Deze gelegenheid lieten de meesten spelers ook niet voorbij gang zonder even snel met Cavlan op de foto te gaan!

 

Caner-Cavlan-te-gast-superboeren-stojan-visser

Meerdere foto's zijn binnenkort te zien op onze Facebook pagina! 

 

nike-cr7

 

Reageer op Vriendendag met Caner Cavlan
Deel deze pagina: