Voetbalschool Doetinchem en Arnhem start met voorjaarsmodule 2018

Techniektraining in Arnhem of Doetinchem

Voetbalschool Doetinchem en Arnhem start met voorjaarsmodule 2018

Wil jij je voetbaltechniek verbeteren in 2018? Wij gaan op 9 en 11 februari weer van start met de Voorjaarsmodule 2018. De techniektrainingen, ontworpen door BVO techniektrainers van o.a. De Graafschap en AFC AJAX zullen jou weer een boost geven in je voetbalhandelingen. Wat train je zoal bij ons? 

Voetbalhandelingen
De verzamelnaam voor alle handelingen die nodig hebt op het veld, het pleintje of in de zaal. We laten je zien en leggen je uit welke voetbalhandelingen er allemaal zijn en hoe je deze kunt gebruiken op het veld. 

Skills
Iedereen doet skills. Langs de lijn, in de rust, op het trainingsveld. Je skills bepalen je status in het team. Wij leren je de nieuwste skills. Heb je nog geen skills, geen probleem. Iedereen kan nieuwe skills leren. Wij vertellen je hoe... 

Awareness/Inzicht
Het is belangrijk om keuzes te maken in het veld. Om je keuzes goed te kunnen maken, moet je jouw positie in het veld goed kennen en weten waar je tegenstander en medespelers zich bevinden. Dankzij onze Awareness oefeningen leer jij goed je omgeving in het veld te scannen, waardoor je betere keuzes maakt. In combinatie met alle nieuwe technieken die je bij Pelota leert, durf je straks elke bal te vragen. 

1:1 tm 4:4
Om je techniek te verbeteren zul je moeten spelen tegen tegenstanders. Wij leren je hoe je de aangeleerde technieken moet toepassen. Zowel aanvallend als verdedigend. Hoe harder je teamgenoot verdedigd, hoe beter jij als speler wordt!

Panna
Pelota staat bekend om het goed kunnen spelen van PANNA! Wij leren je hoe je snel PANNA's geeft en dat een slimme PANNA zelfs heel functioneel is... 

Freestyle
Hooghouden en dan de gekste tricks laten zien. Pelota heeft een aantal Freestylers die laten zien hoe dat kan en geven je tips en tricks mee hoe jij Freestyle onder de knie krijgt en de moves kan showen aan je voetbal vrienden. 

Wist je dat 9-jarige spelers van AJAX meer dan 2000! duizend keer kunnen hooghouden... Daarvoor moet je heel veel trainen, veel doorzettingsvermogen en een groot uithoudingsvermogen. 

Looptechniek en coordinatie
Hoe is jouw houding, jouw balans, jouw snelheid en jouw ritme? We doen oefeningen om deze onderdelen te verbeteren!

Winnen
Voetbal speel je om te winnen. Als je in een duel zit probeer je deze altijd te winnen. Wij geven je tips en tricks hoe je als individu en als team meer kans maakt om wedstrijden te winnen. Het kan ook zijn dat je een duel verliest. Hoe is jouw reactie dan en hoe leer je daarmee om gaan. Wat doe jij als je ziet dat een teamgenoot een duel aan het verliezen is... Wij leren je wat je het beste kan doen in deze situaties.  

MODULE OPBOUW
Onze module is opgebouwd met verschillende thema's. De thema's worden in een reeks van 16 trainingen aangeboden. De trainingen die wij bedenken zijn gemaakt op Betaald Voetbal Jeugdopleiding niveau. Wij bieden ze aan op iedere leeftijd en niveau. Onze techniektrainers zorgen ervoor dat iedereen binnen het thema en de training leert en ontwikkelt. 

 

Wordt ook een PELOTA speler!  

Reageer op Voetbalschool Doetinchem en Arnhem start met voorjaarsmodule 2018
Deel deze pagina: