Straatvoetbal workshop op de basisschool

Beleving, passie en plezier in het onderwijs

Straatvoetbal workshop op de basisschool

De nieuwste tricks worden bedacht op de straat. De skills worden tentoon gesteld op kanalen als YouTube en zo overgedragen aan anderen of onze nieuwe generatie. Straatvoetbal is innovatie. Niet alleen in het voetbal, maar ook sociaal. Op de hedendaagse pleintjes worden de omgangsnormen van de toekomst ontwikkeld. Daar wordt gedeeld. Zowel skills als respect. 

Straatvoetbal is erg interessant voor het onderwijs. Het raakt verschillende educatieve thema's. Sportstimulering is daar één van. Voor zowel jongens als meisjes zijn verschillende onderdelen -Panna, Freestyle, 4 v 4- van het straatvoetbal erg toegankelijk en worden deze met plezier beoefend. Daarnaast zijn de omgangsnormen van de straat aantrekkelijk voor het het thema Mens en Maatschappij. 

De professionele straatvoetballers van 'Pelota Events' geven deze workshops in het onderwijs. Op elk niveau en voor alle leeftijden. Meer informatie over Straatvoetbal workshops via www.pelota.nl [Events]

Zie hieronder een video-impressie van een Straatvoetbal Workshop op een basisschool.

 

 

Reageer op Straatvoetbal workshop op de basisschool

Reacties

Wendy Wagemakers

Hoi,
Op donderdag 2 juli vieren we het 15 jarig bestaan van onze basisschool De Toermalijn in Halsteren (Brabant). In de avond gaan we door de wijk lopen met een grote zomercarnaval optocht. Verder zullen overdag alle activiteiten in het teken staan van het thema zomercarnaval. We denken dan aan een workshop salsa en trommelen. Maar voor alle sportieve jongens en meiden lijkt ons een workshop van jullie met een Braziliaans sfeertje echt helemaal top. Zou het mogelijk zijn dat jullie een workshop komen verzorgen? Show en ook zelf aan de slag. Voor de groepen 4 t/m 8. Ik denk aan ongeveer 100 leerlingen.
Wat zouden de kosten zijn voor zo'n workshop?

Alvast vriendelijk bedankt voor je reactie!

Groetjes Wendy Wagemakers

Dit is een ongepaste reactie
Deel deze pagina: