Pelota Masterclass Voetbaltechniek!

Voetbaltechnische ontwikkeling voor talentvolle voetballers

Pelota Masterclass Voetbaltechniek!

In navolging op de Winter Masterclass -welke een groot succes bleek te zijn- wilden we ook een Zomer Masterclass voetbaltechniek houden. De Masterclass staat voor voetbaltechnische ontwikkeling voor talentvolle voetballers. De leermomenten spelen zich zowel af op het gras als naast het veld in het theorielokaal. Klik voor meer...

Elke Masterclass heeft 'Mystery Guests' met een eigen thema. In de winter kwam Martijn Meerdink langs, omdat hij pastte binnen het Pelota thema:'Hard werken, ook al heb je veel talent'. Ook tijdens de 2e editie van de Masterclass bedacht Pelota twee leerzame thema's voor de jonge talenten, waarbij interessante mensen uit de voetbalwereld in passen. Vanwege het hoge talentgehalte was ook de Hoofd Scouting (Felix Monasso) van vbv De Graafschap aanwezig om te kijken naar het aanwezige voetbaltalent. 

Het thema op dag 1 luidde:'Van de Jeugd naar het Stadion', met als Mystery Guest Stan Bijl (Jeugdtrainer AJAX Amsterdam). De 50 geselecteerde talenten kregen te horen wat er zoal nodig is om gescout te worden bij AJAX en wat je er allemaal voor over moet hebben om het stadion te bereiken. Met beelden en verhalen van Stan en collegatrainer Stojan uit de AJAX opleiding luisterden de jonge Masterclass talenten aandachtig.

Op dag 2 luidde het thema:'Skills to Pay the Bills'!, met als Mystery Guest Fatih Ilkhan, één van 's Nederlands en Belgisch bekendste profesionele Freestylers. De strekking van dit thema was om ervoor te zorgen dat je ergens heel erg goed in wordt en dan komen er vanzelf mensen op je af die geinteresseerd zijn in jouw skills. Daarnaast vertelde de naar DFS (Hoofdklasse) getransfereerde Ilkhan over wat hij aan zijn Freestyle skills heeft als veldspeler op het gewone (kunst)gras. 

Twee dagen met interessante thema's, waarbij de jonge talenten veel inspiratie hebben opgedaan voor hun voetbalcarriere die nog in de kinderschoenen staat. De Pelota Masterclasses passen daarom wat ons betreft perfect in het gezegde:'Jong geleerd is oud gedaan'. 

Wil je ook meedoen aan de volgende Pelota Masterclass (23 & 24 juli of 24 &25 juli 2019) met nieuwe thema's, veel talentvolle spelers en interessante Mystery Guests, stuur ons dan een mailtje met daarin een korte uitleg waarom uw zoon/dochter mee zou moeten doen. 

Leeftijd: 6 t/m 15 jaar 
Doelgroep: (Top)talent 
Duur: 2 daagse - 10:00u - 16:00u 

Meer foto's van de Pelota Masterclass Zomer! 

#Masterclass #Voetbaltechniek #Voetbaltalent

Reageer op Pelota Masterclass Voetbaltechniek!

Reacties

Mohamed

Ik kan niet
Wachten en hopelijk wordt ik gescout

Dit is een ongepaste reactie

Cetin

Ik dat mijn zoon meer vertrouw op ze zelf krijgt en power met ze schot krijgen

Dit is een ongepaste reactie

Mike Venderbosch

Milan Venderbosch wil graag gescout worden en heeft er zin in Graag in de eerst module ivm vakantie groeten Mike Venderbosch

Dit is een ongepaste reactie
Deel deze pagina: