2,5 miljoen views voor voetbaltruc Milenko op 433

En de teller loopt nog...!

2,5 miljoen views voor voetbaltruc Milenko op 433

Afgelopen maandag werden we benaderd door 433. Het grootse voetbalplatform met 16,7 miljoen volgers die indrukwekkende voetbal video's te zien krijgen. De vraag luidde of de video van de trick van Milenko gedeeld mocht worden via hun instagram kanaal. Tuurlijk, de video werd gepost en de reacties en likes barsten los... 

Tussen de tricks van Ronaldo en Messi stond Pelota skills-en techniektrainer Milenko met een bijzondere skill. 'Can You Do This'?! luidt de titel. 'De teller liep snel op en de telefoon ontplofte met leuke reacties', aldus Milenko. De truc bestaat uit twee bestaande bewegingen, waaronder de opwip met de hak en een AKKA in de lucht. Het combineren van beide tricks vanuit Tweebenigheid maakt de trick bijzonder. 


Reacties op skills
Al deze positieve reactie liggen in het verlengde van onze Pelota visie. Ontdek nieuwe skills, wees creatief en laat jezelf gelden op het veld. Deze waarden zijn enorm belangrijk en halen we uit het straatvoetbal. Wij genieten als trainers van de Pelota Academy als kinderen hun skills laten zien op het gras. Wil je groei en vertrouwen realiseren, dan is het belangrijk de voetbalhandelingen of skills van kinderen en jeugd te herkennen en te benoemen. Een applaus van ouders of toeschouwers maakt de ontwikkeling van jeugdige en ook volwassen voetballers compleet. 

In de krant
De miljoenen views trick werd ook opgemerkt door de Gelderlander. Het is heel mooi dat een Pelota skill een dergelijke exposure kan opleveren voor onze Academy! 

Wil je ook een betere voetballer worden bij onze Academy, sluit dan aan via ons inschrijfportaal

 

Reageer op 2,5 miljoen views voor voetbaltruc Milenko op 433
Deel deze pagina: