Home › VriendenVan

Vrienden van


Martijn Meerdink

Ik had graag de techniektrainingen van nu gehad tijdens mijn periode als jeugdspeler

07 oktober 2014

Elke de Graafschap fan kent Martijn Meerdink. Met zijn onverbeterlijke inzet en scherpe voorzet was hij de tornado op de rechter flank. Zijn goede spel leverde hem een transfer op naar AZ, waar hij vijf seizoenen als vaste waarde actief was, waarop hij vervolgens naar FC Groningen vertrok. Tijdens zijn carrière had Meerdink ook te maken met brute pech. Toch knokte hij zich altijd terug en ook bondscoach Marco van Basten was gecharmeerd van zijn kwaliteiten en comeback, waardoor Martijn één wedstrijd voor het Nederlands elftal uit kwam.

 

 

Lees meer


Caner Cavlan

Voetbaltechniek en de wil om te winnen zijn belangrijk om hogerop te komen

25 augustus 2014

Het bezoek op de Vijverberg was voor Caner Cavlan. Cavlan is een technisch begaafde speler, wiens speelstijl op die van Mesut Ozil lijkt. Verassend genoeg is dat ook zijn favoriete speler. Caner doorliep een groot aantal jeugdelftallen van de Graafschap. Cavlan, van Turkse komaf, maar geboren en getogen in Doetinchem kennen we sinds hij nog bij DZC’68 speelde. Hij viel al snel op door zijn snelle denkvermogen en fijne techniek die uit zijn linkerbeen kwam. Het wachten was op een uitnodiging van de Graafschap. Die kwam er uiteindelijk. We spraken hem over zijn selectie en zijn techniek trainingen van vroeger.

 

 

Lees meer


Alexander Büttner

We hebben wel eens panna gespeeld. Stojan is de bal nu nog aan het zoeken.

17 augustus 2014

Alexander Büttner, de geboren Doetinchemmer die vriend is van de Stojan Visser Academy. Alex is een linksback met veel power en een hele goede techniek. Hij vertelt ons ook dat jonge voetballers meer op straat moeten voetballen. Je wordt daar namelijk sterk en hard van en je krijgt er een goede techniek van. Hij vind het ook erg goed dat er bij de Academy zoveel op techniek wordt getraind en ook dat het op een leuke manier gebeurt, met veel plezier. Dat is enorm belangrijk. Büttner speelde al eerder voor Vitesse, Manchester United en afgelopen zomer tekende hij een driejarig contract bij Dinamo Moskou in Rusland.

Lees meer


De Jongsters

Ik schopte iedere week wel een bloemenvaas van mijn moeder stuk

16 augustus 2014

De Jongsters zijn vrienden van de Stojan Visser Academy. Met hun nieuwe initiatief, waarbij ze de jeugd stimuleren om uitdagingen aan te gaan, bouwden ze hun eigen website. Voor hun platform vroegen ze ook Stojan om advies, om te kijken wel techniekoefeningen en trucs goed en passend zijn voor jonge voetballers. Vanuit de jeugd van DZC’68 kennen we elkaar en helpen we elkaar waar dat kan. Zo deden de gebroeders de Jong al eens wat voor Pelota Events en deed Milenko een interview met de broers voor Panna Magazine.

Lees meer

Deel deze pagina: