Home › Skills

Skills


PEC Zwolle speelt PANNA! [video]

Drie punten of een bal door je benen... Wie wint?

29 januari 2018

Na de GOAL! Challenges tussen PEC Zwolle en Pelota speelden Mickey van der Hart en Erik Bakker tegen Pelota speler Nasser een potje PANNA! Regels, wie het eerst drie punten haalt of een bal door de benen speelt van een ander wint. Check de video...

Lees meer


PEC Zwolle vs PELOTA! [video]

GOAL! Magazine Challenge in In het MAC³PARK stadion (2/2)

29 januari 2018

Deel 2 van de GOAL! Challenge! Mickey van der Hart en Erik Bakker van PEC Zwolle nemen het op tegen freestyle voetballers Fatih Ilkhan en Nasser El Jackson van Pelota!

Lees meer


PEC Zwolle vs PELOTA! [video]

GOAL! Magazine Challenge in In het MAC³PARK stadion (1/2)

29 januari 2018

In deze GOAL! Challenge in het MAC³PARK stadion nemen Mickey van der Hart en Erik Bakker van PEC Zwolle het op tegen freestyle voetballers Fatih Ilkhan en Nasser El Jackson van Pelota! 

Lees meer


Freestyle voetbal met een gigantische derbystar bal

Rondje om de GROTE wereld!

04 april 2017

Tijdens een Pelota Events show kwam Fatih een enorme Derbystar bal tegen. Dat gaf hem een Freestyle challenge die hij niet kon weigeren. Check het 'Rondje om de GROTE wereld' en andere skills van Fatih met de giga bal in de video!

Lees meer


Voetbalskills parcours

Boost je trainerskills (video)

14 maart 2017

De eerste voorwaarde die we aan onze trainers stellen is dat ze zelf skills moeten bezitten. Trainers die zelf ook graag bezig zijn met het trainen van hun techniek en skills. Zie spits en voetbaltrainer Meron in het skillsparcours zichzelf een upgrade geven. 

Lees meer


Voetbalskills techniektraining

7 in 1 Skillsrun! (video)

14 maart 2017

Combinaties van skills die niet alleen je coördinatie, houding en balvaardigheid trainen, maar ook je hersenen. 

Lees meer


Beste straatvoetbal Panna's van 2016

Check deze Pelota's straatvoetballers skills

14 november 2016

De straatvoetballers van Pelota Events gaven dit jaar weer veel Panna's weg. Omdat ze vaak zo mooi zijn is Pelota Productions aanwezig geweest met de camera tijdens een event en zijn de beste straatvoetbal Panna's in één video gestopt. Onder het motto 'talk less, show more', zeggen we: Check de onderstaande video bomvol Pelota's straatvoetbal skills!


Lees meer


Welkom op de Middenstip event op De Vijverberg

Freestyle, Panna & Gaming (video)

24 oktober 2016

Op 19 oktober '16 was de kick-off van het event Welkom op de Middenstip. Dat gebeurde in het De Graafschap stadion op De Vijverberg. Een event dat draait om FIFA-gaming, een stadion Tour waarbij de deelnemer zich even waant in het leven van een echte profvoetballer en daarnaast zijn er nog Panna en Freestyle shows. Dat laatste werd verzorgd door Pelota Events, de grotere broer van de Pelota Academy. 

Lees meer


Panna skills in de Achterhoek

Straatvoetballers zetten voetbalvereniging Zelhem op z'n kop!

22 juni 2016

Onze Event straatvoetballers van de afdeling -Pelota Events- waren te gast bij voetbalvereniging Zelhem in de Achterhoek. Ze waren daar vanwege een 75-jarig jubileum en om Panna's uit te delen aan een aantal kinderen en ouders. Wij droppen hieronder de video met de vijf (5) tofste Panna's! 

Lees meer


Straatvoetbal Akka - Voetbaltechniek #1

#ShowYourSkills

20 juni 2016

We gingen naar Manchester met onze Academy om kennis te delen over onze specialisatie, voetbaltechniek. Straatvoetbal speelt daarbij een groot aspect. Veel elementen die op de straat zijn ontstaan, nemen we mee naar het veld om de jongste jeugd te laten streven naar totale controle over de bal. In onze rubriek skills droppen we tricks voor jullie. Hieronder zie je de AKKA van Milenko! 

 

Lees meer


Lewandowski zet record met vijf goals

Kwintet binnen 9 minuten

30 september 2015

In 8 minuten en 59 seconden scoort Lewandowski maar liefst vijf (5) keer! Dankzij deze cijfers breekt Lewandowski in één keer alle records en is hij hoogstwaarschijnlijk een paar miljoen euro's meer waard. Zowel de Allianz Arena als het Internet waren in extase. Twitter was met #Lewandowski trending hashtag en topic. 

Lees meer


Perfecte Panenka Aubameyang

Brutaal genomen penalty in Bundesliga

22 september 2015

Borussia Dortmund en Pierre-Emerick Aubameyang zijn in het bijzonder op dreef! De Gabonees International scoorde tweemaal in de Bundesliga in een 4-2 overwinning op Hannover en zijn tweede doelpunt was het mooist. Zoals de Tsjechische speler Antonin Panenka eens deed, chipte hij de bal door het midden tijdens het nemen van de penalty. Hij liet 96-doelman Ron-Robert Zieler wanhopig de hoek in duiken.

Lees meer


Straatvoetbal in de Eredivisie

Botaka domineert dankzij techniek en skills

22 september 2015

De op 30 augustus 2015 naar Leeds United vertrokken Jordan Botaka heeft een wervelende indruk achtergelaten op de Nederlandse velden. Menig tegenstander draaide hij het afgelopen seizoen dol in de Eredivisie, dankzij zijn geweldige balcontrole en intuïtie. 

Lees meer


Academy Skills ook in Fifa'16!

Tricks als Rabona en schijntrap in de nieuwe Fifa'16

08 september 2015

Dat Skills en trucs steeds populairder worden onder jonge voetballers is al geruime tijd bekend. Nu de game industrie, waaronder gigant EA Sports deze skills gaat overnemen in hun populaire Fifa reeks geeft aan dat het blijft groeien. Check hieronder de Fifa'16 Skillsvideo en weet wat je nog kan verwachten op onze voetbalacademie...

Lees meer


Zlatan scoort goed op training

Zowel links als rechtsbenig formidabel

03 september 2015

Zoek je aparte/uitzonderlijke voetbalskills, dan raden wij je aan af en toe op Zlatan Ibrahimovic te Googelen. Zijn laatste filmpje laat zien dat hij met links ook een afstandschot heeft om jaloers op te zijn. Heerlijke spitsentraining trouwens... 

Lees meer


Waarschijnlijk Dé assist van het jaar 2015

Riccardo Meggiorini met een bijzonder fraaie actie

03 september 2015

Doelpunten en assisten zijn goed voor je persoonlijke statistieken. De bijzondere verdienen extra aandacht. Zo ook die van Riccardo Meggiorini. Tijdens een 4-0 overwinning op Lazio Roma toverde hij een ongekende assist uit zijn hoge hoed! 

Lees meer


Premier League jaagt op 9-jarig voetbaltalent Anderlecht (video)

Balcontrole van Rayane Bounida gaat viral

26 augustus 2015

Dat Anderlecht al jaren beschikt over grote talenten is ons niet onbekend. Momenteel duikt overal de video op van Rayane Bounida. Een 9-jarig talent van RSC Anderlecht die op onderstaande video laat zien over goede skills te beschikken.   

Lees meer

Deel deze pagina: