Home › Reviews

Accessoires


Wedden dat het lekker is!

Voedingsboek voor jonge voetballers met dromen

19 oktober 2015

Om goed te presteren op het veld heeft je lichaam brandstof nodig. Goede brandstoffen voor het lichaam zijn groente en fruit. Steeds meer worden we bewust van het eten van gezonde voeding. De gezonde voetbalkantine is daar een voorbeeld van. Wilfred Genee en zijn vrouw Lili, waren met hun boek 'Voeden of Vullen' daarbij een paar kartrekkers. Mede door het succes van 'Voeden of Vullen'  verschijnt nu het tweede boek 'Wedden dat het lekker is!' en tijdens de officiële lancering was Pelota erbij.

Lees meer


Alexander Buttner stapt in de mode (Video)

Fashion liefhebber komt met Snapback ABcaps

14 juli 2015

Alexander Büttner lanceert een lijn van Snapback ABcaps die beschikbaar zijn in meerdere varianten. Vanuit Moskou stuurde Büttner ons 'the Camo en The White Zebra' om ze eens te testen. 

Lees meer

Training


Train je voetbaltechniek met de MultiStation

Top product voor ontwikkeling betere balcontrole

05 mei 2016

Je bent vast al bekend met de tjoek of rebounder. Het apparaat -veelal gebruikt door keepers- dat ervoor zorgt dat de bal weer terugveert. Sinds kort is ook de MultiStation op de markt gekomen. Dit revolutionaire product geeft de gebruiker meerdere opties. 

Lees meer


Opvouwbare PANNA goaltjes of een computerspel

Alle kinderen voetballen binnenkort weer op straat

25 april 2016

De omgeving van de straat maakt van voetballers professionele topspelers. Voorbeelden van voetballers die op straat groot zijn geworden zijn Rafael van de Vaart, Johan Cruyff, Wesley Sneijder en ga zo maar door. Mede door het onvoorspelbare karakter en het geringe aantal regels die aan het  straatvoetbal gebonden zijn, worden kinderen uitgedaagd om te leren omgaan met veranderingen. 

 

Lees meer


EXIT Rapido Foot-Skills-Trainer

Verbeter je voetbaltechniek dankzij de Rapido

05 maart 2016

We zijn altijd nieuwsgierig naar producten die onze voetbaltechniek kunnen verbeteren. We waren aanwezig bij de videoshoot van de EXIT Rapido Foot-Skills-Trainer, waar Pelota Academy-speler Lars de hoofdrol vertolkte. Als techniektrainers zijn we benieuwd wat je nou met dit zeshoekige apparaat zou kunnen en welke bewegingen je allemaal kan trainen!

Lees meer


Train Voetbaltechniek met de Exit Rebounder

Totale balcontrole met de Tjoek

28 augustus 2015

Speelgoedontwikkelaar Exit Toys komt met een nieuwe versie van de Tjoek. De Exit Toys rebounder, welke geschikt is voor vele sporten. Voor het trainen van je voetbalskills is deze rebounder uitermate geschikt. We hebben hem al mogen gebruiken op onze voetbalschool!

Lees meer

Deel deze pagina: